ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανάρτηση-έκπληξη του διευθυντή εφημερίδας για τις φαρμακοβιομηχανίες και την κερδοσκοπία

Ανάρτηση-έκπληξη του διευθυντή εφημερίδας για τις φαρμακοβιομηχανίες και την κερδοσκοπία

Έκπληξη έχει προκαλέσει η ανάρτηση στο twitter του διευθυντή της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής Αντώνη Καρακούση, στην οποία μιλά για το πόσο ανήθικη είναι η μη διάθεση πατεντών για παραγωγή εμβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από λίγες εβδομάδες πρότεινε η Ελλάδα να αναλάβει πρωτοβουλία σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε οι χώρες-μέλη να εξασφαλίσουν τη διαχείριση της πατέντας των εμβολίων για παραγωγή τους στις εγχώριες φαρμακοβιομηχανίες.

«Όσο περνά ο καιρός και η πανδημία διεθνώς θεριεύει, αποκαλύπτεται πόσο ανήθικη και απολύτως κερδοσκοπική είναι η μη διάθεση πατεντών για παραγωγή εμβολίων. Ούτε καν την παροχή εξουσιοδότησης για παραγωγή ,έστω για ένα χρόνο, δεν προσφέρουν οι προνομιούχες φαρμακευτικές», γράφει ο Αντώνης Καρακούσης, ενώ σε άλλο tweet, σημειώνει ότι οι μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες εκτός από κερδοσκοπικές, αποδεικνύονται και αναξιόπιστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα παρασύρουν στην αναξιοπιστία και τις κυβερνήσεις που τις ανέχονται», καταλήγει ο διευθυντής της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.