ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Τράγκας: «Μήπως η Λ.Μενδώνη είναι χειραγωγούμενη; – Ο Κ.Μητσοτάκης έχει τεράστια πολιτική ευθύνη για τις παρέες του»

Γ.Τράγκας: «Μήπως η Λ.Μενδώνη είναι χειραγωγούμενη; – Ο Κ.Μητσοτάκης έχει τεράστια πολιτική ευθύνη για τις παρέες του»

Στο σκάνδαλο παιδεραστίας του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και στις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας στη σημερινή εκπομπή του.

Ο Τράγκας τόνισε χαρακτηριστικά πως «η αναζήτηση της πολιτικής ευθύνης ενός πρωθυπουργού ή μιας κυβέρνησης για τις κακοποιήσεις ανηλίκων παιδιών είναι απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος;», ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Νίκου Γεωργιάδη.

Όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας:

«Τα μόνα που δεν μιλούσαν χθες στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων ήταν τα ασυνόδευτα παιδάκια. Η υποκριτική τέχνη των δελτίων ειδήσεων ξεπέρασε εκείνη του Εθνικού Θεάτρου και φυσικά εκείνη του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Η κυρία Λίνα Μενδώνη, πριν διορίσει τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, δεν ρώτησε το πρωθυπουργικό γραφείο; Το Υπουργείο Πολιτισμού δεν πέρασε από έλεγχο τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη; Δεν ρωτήθηκε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για το τι άνθρωπος είναι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης;

Όλοι έπεσαν πάνω μόνο στον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη. Η κυρία Λίνα Μενδώνη μόνη της διόρισε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη; Και μόνη της τον ξεσκέπασε λέγοντας ότι είναι ένας κακός άνθρωπος; Όταν έμαθε από την εισαγγελία το ότι δεν παραγράφηκαν τα αδικήματα, μόνο τότε η κυρία Λίνα Μενδώνη αποκάλυψε τι άνθρωπος είναι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο πρωθυπουργός είναι άμοιρος ευθυνών; Όλα τα δελτία ειδήσεων σκέπασαν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη και ανέδειξαν την πολιτική ευθύνη της κυρίας Λίνας Μενδώνη, η οποία έχει τη λιγότερη πολιτική ευθύνη.

Η αναζήτηση της πολιτικής ευθύνης ενός πρωθυπουργού ή μιας κυβέρνησης για τις κακοποιήσεις ανηλίκων παιδιών είναι απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος; Από πότε είναι απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος η δημοσιογραφική, κοινωνική προσπάθεια αναζήτησης πολιτικών ευθυνών για βιασμούς παιδιών; Έγινε άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών για να δούμε με ποιους μιλούσε; Και σε τελική ανάλυση, ποιοι είναι αυτοί που του πήγαν παιδάκια στο θέατρο «να τα διδάξει»; Γιατί αυτά τα παιδάκια δεν ήθελαν να ξαναπάνε σε αυτά τα μαθήματα;

Έστρεψαν όλους τους προβολείς στον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ ξεχάστηκε ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από το σπίτι του Τομ Χάνκς μαζί με την σύζυγό του κυρία Μαρέβα, για να παρακολουθήσει παράσταση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη με νεκρές κούκλες παιδιών.

Αμνήμονες όλοι στα δελτία ειδήσεων. Ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση για βιασμό δύο ανηλίκων παιδιών στην Μολδαβία. Υπήρχε έρωτας και φιλία μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Νίκου Γεωργιάδη ήδη από το Κολέγιο Αθηνών. Ήταν φίλοι. Το ήξερε όλο το Κολέγιο και όλη η ΝΔ. Το 2004 επανήλθαν ως βουλευτές στη ΝΔ όπου έβριζαν τον Κώστα Καραμανλή. Ξαφνικά το 2007 ο Νίκος Γεωργιάδης δεν ξαναβγήκε, και πήγε στο DEREE για να εργαστεί ως σύμβουλος. Ξαφνικά ο πρόεδρος του DEREE, ο Ντέιβιντ Χόρνερ, ειδοποιήθηκε από τις γερμανικές αρχές ότι ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης συνελήφθη για υπόθεση παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Ο Μητσοτάκης, όμως παρ’ όλα αυτά, τον τοποθέτησε ως διευθυντή στο πολιτικό του γραφείο στο Παγκράτι. Όταν έγινε αρχηγός της ΝΔ πήρε τον Νίκο Γεωργιάδη και ανακοίνωσε ότι θα τον κάνει γραμματέα σχεδιασμού, αλλά ο κύριος Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον εμπόδισε. Μετά από αυτό, ο κύριος Νίκος Γεωργιάδης εξαφανίστηκε. Συνεπώς, ο κύριος πρωθυπουργός δεν εμπλέκεται για πρώτη φορά με υπόθεση παιδεραστίας.

Πηγές του Κολεγίου αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης λάτρευε τον Νίκο Γεωργιάδη. Δεν ήξερε τις αδυναμίες του; Όταν έγινε το περιστατικό με ανήλικα παιδάκια, γιατί δεν τον απομάκρυνε;
Ο Μητσοτάκης έχει τεράστια πολιτική ευθύνη για τις παρέες του. Είναι η πρώτη φορά που κινείται μεταξύ ελεύθερης ομοφυλοφιλίας και προσωπικοτήτων που είναι παιδεραστές.
Δεν έπρεπε ο πρωθυπουργός να ξέρει τι άνθρωπος είναι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης; Δεν τον ενημέρωσαν οι υπηρεσίες του κράτους; Πόσα πλήρωσε ο Μητσοτάκης για την προβολή της διαφορετικότητας που φέρνει το Υπουργείο Πολιτισμού;

Τα εγκλήματα, οι κακοποιήσεις παιδιών είναι κακουργήματα ιδιαζόντως ειδεχθή. Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να έχει την αρμοδιότητα των ασυνόδευτων παιδιών και να έχει και την ΕΥΠ και να μην ξέρει τι γίνεται με τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη. Μπορεί ο Μητσοτάκης να μην έστελνε τα ασυνόδευτα παιδιά στον κύριο Λιγνάδη αλλά σίγουρα έχει την ευθύνη ως αρμόδιος.

Αμνήμονες όλοι στα δελτία ειδήσεων: Δεν έθεσαν το ερώτημα γιατί ο κύριος πρωθυπουργός δεν έπαιρνε μέτρα εναντίον ανθρώπων που κατηγορούνται ότι βασανίζουν ασυνόδευτα παιδιά. Η κυρία Λίνα Μενδώνη αρχικά συγκάλυψε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη; Η κυρία Λίνα Μενδώνη αποκάλυψε μετά ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι επικίνδυνος; Μήπως η κυρία Λινα Μενδώνη είναι χειραγωγούμενη;
Ξαφνικά ο κύριος Μητσοτάκης έτρεξε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου να πει ότι θα αυστηριοποιηθούν τα μέτρα προστασίας ασυνόδευτων παιδιών.

Γιατί ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέχεται τέτοιες κακοποιίες προσωπικότητες; Την ώρα που είχε διακοπή συζυγικής ροής, γιατί κατέφυγε στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη; Δεν τον ενόχλησε καθόλου ότι αυτός ο άνθρωπος συνδεόταν με παιδοφιλία;

Η αναζήτηση πολιτικής ευθύνης για κακοποίηση ανηλίκων, δεν ντρέπεστε να λέτε ότι είναι απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος»;


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.