ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Βίντεο: Το αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του Pronews TV με όλα τα θέματα που σας κρύβουν οι άλλοι

Προκλητικός ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ. Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί στις δηλώσεις του επ’ αφορμή του περιστατικού με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια. Σε ομιλία του, επετέθη κατά της Ελλάδος, την κατηγόρησε ότι «απειλεί τη Μεσόγειο» και ανέφερε ότι η Ελλάδα δε θυμάται την ιστορία της.

Το Υπουργείο Εξωτερικών κάλυψε την κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, αποκαλώντας «fake news» όσα εγράφησαν με βάση τη σαφή δήλωσή της ότι η απειλή των Τούρκων εις βάρος του γαλλικού ερευνητικού εντός της ελληνικής ΑΟΖ είναι «θέμα που αφορά τη γαλλική πλευρά».

Κατάρρευση της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη θεμελιώδη αυτή αξία για τα δημοκρατικά κράτη, κατρακύλησε στην 70η θέση παγκοσμίως. Έκθεση της Οργάνωσης Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα καταδεικνύει τη λίστα Πέτσα, καθώς και την πρόσφατη δολοφονία του Καραϊβάζ.

Πάσχα με… ωράριο καταστημάτων συμφώνησε η Ιερά Σύνοδος να κάνει καθ’ υπόδειξιν της κυβερνήσεως, αλλάζοντας ακόμη και την ώρα της Ανάστασης, αλλάζοντας τις ίδιες τις… Γραφές.

Ιδιώτης Ιατρός, που είχε επιστρατευθεί από το Υπουργείο Υγείας νόσησε βαριά από κορωνοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση.

Ιατροδικαστές με επιστολή τους στο Υπουργείο Υγείας αμφισβητούν τον αριθμό των νεκρών από COVID-19, υπονοώντας ότι οι αριθμοί διογκώνονται εσκεμμένα από την κυβέρνηση.

Ο γνωστός καθηγητής επιδημιολογίας του Stanford, Γιάννης Ιωαννίδης υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι η καραντίνα και οι διάφοροι περιορισμοί βλάπτουν, καθώς στην πραγματικότητα είναι αδύνατη η μικροδιαχείριση της κινητικότητας του πληθυσμού.

Αμερικανοί επιστήμονες επισημαίνουν ότι οι εξωτερικοί χώροι είναι πιο ασφαλείς από τους εσωτερικούς και άρα ο εγκλεισμός ουσιαστικά των πολιτών στα σπίτια τους αυξάνει το ενδεχόμενο λοίμωξης από τον ιό.

Η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων των ΗΠΑ «τουΐταρε» ότι ενδέχεται να υπάρξει σύγκρουση με την Ρωσία, ακόμη και με τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Στο στόχαστρο των ΜΚΟ ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος αντιμετωπίζει 15ετή κάθειρξη επειδή έκανε το καθήκον του ως Υπουργός Εσωτερικών, μπλοκάροντας τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς τη χώρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.