ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κανάκης: «Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ»

Η αντίδραση του Α.Κανάκη για την υπόθεση της Πάτρας

Α.Κανάκης: «Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ»

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» για την υπόθεση της Πάτρας και τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται αυτή από τα ΜΜΕ. 

«Είναι 7+1 εκπομπές με τη σημερινή. Ο λόγος που τελειώνουμε νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, είναι η δυσκολία που έχει μια σατιρική εκπομπή. Περισσότερο σε επίπεδο δημιουργικότητας, όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση. Στενοχωριόμαστε κάθε φορά που φτάνουμε στο τέλος και χάνουμε αυτόν τον αέρα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία αυτή τη μία ώρα στο Ράδιο Αρβύλα, όσο κι αν μας δυσκολεύει το να φτάσουμε εδώ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φέτος όμως πραγματικά υπάρχει μια άλλη όψη στο νόμισμα. Όχι ότι δεν θα στενοχωρηθούμε και πάλι αλλά δεν σας το κρύβω ρε παιδιά συγγνώμη θα ανακουφιστούμε και λίγο γιατί δεν αντέχεται όλο αυτό το γύρω γύρω. Το Ράδιο Αρβύλα είναι μια εκπομπή που πρέπει να ενημερώνεσαι για την επικαιρότητα. Δεν αντέχεται άλλο. Κάθε μέρα η τοξικότητα κι ο θυμός είναι όλο και περισσότερος. Δεν περίμενα ότι ο θάνατος των τριών παιδιών θα είναι χρυσωρυχείο για τα ΜΜΕ σε αυτόν τον βαθμό. Υπάρχουν θριαμβευτικές αναρτήσεις για τηλεθεάσεις εκπομπών, που βασίζονται σε αυτούς τους θανάτους. Φτάνει πια, δεν μπορούμε άλλο και δεν θέλουμε να βλέπουμε τα πρόσωπά τους. Είναι μια ανυπόφορη κατάσταση αλλά δεν μπορείς είναι παντού. Πραγματικά δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση», συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.