Α.Βούλγαρη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την χειρουργική της επέμβαση (φώτο)

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Α.Βούλγαρη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την χειρουργική της επέμβαση (φώτο)

Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από την περιπέτεια με την υγεία της, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την ίδια πλέον να νιώθει καλύτερα και να είναι έτοιμη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

Στις 13 Απριλίου, η αγαπημένη δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και όπως είχε ενημερώσει και η ίδια, είχαν πάει όλα κατ’ ευχήν.

O Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μega» για την κατάσταση της Ανθής Βούλγαρη: «Και σήμερα η Ανθή θα λείψει και να της ευχηθούμε περαστικά… Θα κάνει μία μικροεπέμβαση σήμερα… Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να έρθει αύριο ή μεθαύριο, Παρασκευή ανάλογα τι θα της πουν οι γιατροί…».

Η Ανθή Βούλγαρη είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, με την ίδια να δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και από τις στιγμές στην πρωινή εκπομπή του Mega. Το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία, ενημερώνοντας ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη να επιστρέψει και στο τηλεοπτικό πόστο της, δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η Ανθή Βούλγαρη έγραψε χαρακτηριστικά: «Εξιτήριο και επιστροφή στο σπίτι .. ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου… Θα χρειαστώ λίγη ακόμη ξεκούραση και θα επιστρέψω σύντομα στη θέση μου στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον. Εύχομαι ολόψυχα υγειά και να έχουμε Καλό Πάσχα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.