Με αφορμή την Έλενα Ακρίτα ξεκίνησε η λογομαχία τους

Άγρια κόντρα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Ψαριανό και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο.

Σε συζήτηση για την ακρίβεια, η κουβέντα ξέφυγε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο ”Πουτινόσκυλο” και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ».

Άμεσα οι τόνοι ανέβηκαν από τον δημοσιογράφο ο οποίος απάντησε άμεσα λέγοντας: «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;». Αυτή η απάντηση έφερε την έκρηξη του Γιώργου Βαρεμένου ο οποίος φώναζε επανλειμμένως «έλεος», τονίζοντας ότι «αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι ντροπή».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ξανά ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χαρακτηρίσει ποτέ έτσι την Έλενα Ακρτα. «Ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο» για την Ακρίτα. Είναι γεμάτη η Ελλάδα «Πουτινόσκυλα», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος; Να μου το δείξει ο κ. Βαρεμένος που το έχω γράψει αυτό εγώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη συνέχισε να επιμένει πως είναι σίγουρος για τον χαρακτηρισμό του κ. Ψαριανού για την Έλενα Ακρίτα.