ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

BBC: Ζήτησε συγγνώμη η παρουσιάστρια που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο – «Ήταν ένα χαζό αστείο» 

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον» 

BBC: Ζήτησε συγγνώμη η παρουσιάστρια που ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο – «Ήταν ένα χαζό αστείο» 

Η παρουσιάστρια του BBC που έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στην αρχή της μετάδοσης δελτίου ειδήσεων ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα «χαζό αστείο» που προοριζόταν για φίλους και συνεργάτες της και δεν περίμενε ότι θα μεταδιδόταν live.

Η Μάριαμ Μοσίρι, μία από τις παρουσιάστριες του BBC News, εμφανίστηκε στο μεσημεριανό δελτίο του BBC News, με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο και με τα φρύδια της ανασηκωμένα, αμέσως μετά το τέλος του σήματος για την έναρξη της εκπομπής.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν στον «αέρα» χαμήλωσε το χέρι της και άλλαξε την έκφραση στο πρόσωπό της, μιλώντας για την εμφάνιση του Μπόρις Τζόνσον στην κοινοβουλευτική έρευνα για την διαχείριση της πανδημίας Covid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια μέρα μετά το λάθος της, η παρουσιάστρια του BBC ζήτησε συγγνώμη με ανάρτηση στο Χ, υποστηρίζοντας ότι έκανε πλάκα με τη δημοσιογραφική της ομάδα, προσποιούμενη ότι μετρούσε αντίστροφα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν φτάσαμε στο ”1”, έδειξα το μεσαίο δάχτυλό μου ως αστείο και δεν κατάλαβα ότι ήμασταν στον αέρα. Ήταν ένα μεταξύ μας αστείο με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν πρόθεσή μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή στενοχώρησα κάποιον. Δεν ”έδειχνα το δάκτυλο” στους θεατές ή ακόμα και σε κάποιον. Ήταν ένα χαζό αστείο που προοριζόταν για έναν μικρό αριθμό συνεργατών μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.