ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τέλος από τον OPEN ο Δ.Καμπουράκης – Οι λόγοι της αποχώρησης

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Open

Τέλος από τον OPEN ο Δ.Καμπουράκης – Οι λόγοι της αποχώρησης

O δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης αποχωρεί από το δυναμικό του Open, για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Η ανακοίνωση:

Το OPEN ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους. Με τη γνώση, την εμπειρία και το ανατρεπτικό χιούμορ του συγκρότησε ένα ξεχωριστό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη και από κοινού συνέβαλαν σημαντικά στην ενδυνάμωση της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Ανοιχτού Καναλιού.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Καμπουράκη

Γεννήθηκε το 1961 στα Χανιά και σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Έχει εργαστεί σε πολλούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε εφημερίδες, σε περιοδικά, σε ιστοσελίδες. Έχει εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3 και τον REAL FM. Στην τηλεόραση εργάστηκε στο MEGA, στον ΣΚΑΪ και στο Open. Η πρώτη εκπομπή που παρουσίασε ήταν η Κοινωνία ώρα 8 από το 1998 μέχρι το 2006. Από τις 4 Σεπτεμβρίου 2006 παρουσίαζε την εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega μαζί με τον Γιώργο Οικονομέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει συγγράψει και κυκλοφορήσει τα ακόλουθα βιβλία: Η υιοθεσία των ονείρων (1986), Η σιωπή της Αφροδίτης (1993), Μια σταγόνα ιστορία (εκδ.Πατάκη, α’ μέρος 2002, β’ μέρος 2003, γ’ μέρος 2013),Ο κύριος Διάβολος προσφέρει ταξίδι (εκδ.Πατάκη 2005), Άγιος Αγύρτης (εκδ. Πατάκη,2009), Δύο ζωγράφοι (εκδ. Πατάκη, 2017)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.