
Ο Αρκάς μας καλημερίζει σήμερα Τρίτη (29/7) με ένα σκίτσο αφιερωμένο στα… τσιμπήματα των κουνουπιών.
Συγκεκριμένα στο νέο του σκίτσο αναφέρεται στο αιώνιο πρόβλημα του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στον ερχομό… των κουνουπιών και των τσιμπημάτων τους.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διάλογος μεταξύ των δύο κουνουπιών:
«-Έχω παχύνει! Απόψε θα φάω μόνο σαλάτα.
– Αυτός που κοιμάται δίπλα νομίζω είναι βετζετέριαν».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.