ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελία του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου για εκπομπή στο Mega: «Αυτό δε λέγεται δημοσιογραφία»

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος προχώρησε σε καταγγελία κατά του Ι.Χασαπόπουλου

Καταγγελία του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου για εκπομπή στο Mega: «Αυτό δε λέγεται δημοσιογραφία»

Σε καταγγελία κατά του δημοσιογράφου του Mega Ιορδάνη Χασαπόπουλου προχώρησε ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, με αφορμή την άρνηση, όπως σημειώνει, του παρουσιαστή για παρέμβαση στη συζήτηση με καλεσμένο το μουσικό Μάνο Επιτροπάκη

Όπως τονίζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, ο δημοσιογράφος «έδωσε βήμα στο μουσικό Μάνο Επιτροπάκη αλλά συγχρόνως αρνήθηκε να βγάλει εκπροσώπους του Σωματείου μας και του Σωματείου των εργαζομένων στη Λυρική, που ήθελαν να απαντήσουν στις συκοφαντίες και τα ψέματα που έλεγε ο καλεσμένος του».

Μάλιστα καταγγέλλει ότι ο μουσικός Μάνος Επιτροπάκης «παρουσίασε ότι οι μουσικοί αρνούνται να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στο λαό της Ουκρανίας που δοκιμάζεται από τον πόλεμο.

Παρουσίασε τους μουσικούς και χορωδούς σαν άβουλα όντα που δέχονται τρομοκρατία από τους συνδικαλιστές τους, ενώ ανέφερε ως αυτονόητο, να μην έχουν λόγο για το τι θα παίξουν. Απέκρυψε ότι οι μουσικοί επέλεξαν να κάνουν ενός λεπτού σιγή, εκφράζοντας τη συμπαράσταση τους, για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, παρουσιάζοντας τους σαν φίλους του Πούτιν».

Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος υπογραμμίζει ότι «ενημερώνουμε τον κ. Χασαπόπουλο ότι στις Ελληνικές Ορχήστρες μουσικοί από την Ουκρανία και τη Ρωσία συμβιώνουν, δεκαετίες, χωρίς εθνικιστικές αντιπαραθέσεις».

«Όποιος είναι με την Ελευθερία, Δημοκρατία και την Ειρήνη, οφείλει να καταδικάσει από τη μια τη Ρωσική εισβολή και από την άλλη να καταδικάσει τις απαγορεύσεις των Ρώσων δημιουργών και Καλλιτεχνών» προσθέτουν.

Τέλος υπογραμμίζει πως «οι υπεύθυνοι της εκπομπής ότι δεν μπορούν να παρουσιάζουν την άποψη του ενός που μειοψήφησε και να αποκρύπτουν και να διαστρεβλώνουν την άποψη των 100. Αυτό δε λέγεται δημοσιογραφία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.