ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Καταγγέλλει το RT: «Οι βρετανικές κυρώσεις είναι η χαριστική βολή στην ελευθερία των ΜΜΕ»

Η Βρετανία ανακοίνωσε νέες κυρώσεις συμπεριλαμβανομένων κρατικών ΜΜΕ που βρίσκονται πίσω από το RT

Καταγγέλλει το RT: «Οι βρετανικές κυρώσεις είναι η χαριστική βολή στην ελευθερία των ΜΜΕ»

Το κρατικά χρηματοδοτούμενο τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας RT δήλωσε σήμερα ότι οι βρετανικές κυρώσεις ενάντια σε ρωσικούς κρατικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης είναι η χαριστική βολή στην ελευθερία των μέσων ενημέρωσης.

Τονίζεται παράλληλα ότι οι παρωπίδες που έχουν αξιωματούχοι θεωρώντας ότι οποιαδήποτε είδηση προέρχεται από την Ρωσία είναι ψευδής.

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα κυρώσεις ενάντια σε 14 ακόμη ρωσικές οντότητες και άτομα, συμπεριλαμβανομένων κρατικών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται πίσω από το RT και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik και ορισμένα από τα ανώτερα στελέχη τους, λέγοντας ότι οι κυρώσεις στοχεύουν αυτούς που προωθούν «ψευδείς ειδήσεις και αφηγήματα» του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με αυτή την ενέργεια η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σημαίνει τη χαριστική βολή για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στη Βρετανία», δήλωσε στο Reuters η Άννα Μπελκίνα, αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του RT.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.