ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο: Δ.Μπάκος-Γ.Καϋμενάκης μπαίνουν στην αγορά των ΜΜΕ – Ο Δ.Μελισσανίδης κάνει τηλεόραση

Αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας

Κινητικότητα στο τηλεοπτικό τοπίο: Δ.Μπάκος-Γ.Καϋμενάκης μπαίνουν στην αγορά των ΜΜΕ – Ο Δ.Μελισσανίδης κάνει τηλεόραση

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο τηλεοπτικό τοπίο της Ελλάδας, καθώς το επιχειρηματικό δίδυμο των Δημήτρη Μπάκου – Γιάννη Καϋμενάκη έκλεισαν την αγορά ενός περιφερειακού σταθμού στην Αττική, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Το ποσό αφορά μόνο την άδεια, κάποιες πηγές αναφέρονται στο κανάλι 9 που ανήκει στον όμιλο του αποθανόντος Δημήτρη Κοντομηνά. 

Το επιχειρηματικό δίδυμο έχει ενημερώσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, αλλά και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη ότι μπαίνει στα ΜΜΕ και σκοπεύει να τον αναπτύξει, έχουν ένα περιφερειακό πλάνο.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για δύο αδελφικούς φίλους, οι οποίοι είναι μέτοχοι του Αστέρα Τρίπολης, αλλά και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ενώ παράλληλα διατηρούν μεγάλο στόλο αλιευτικών στον Κόλπο.

Η κινητικότητα στα ΜΜΕ συμπληρώνεται από το Ναυτεμπορική TV το οποίο έλαβε τυπική έγκριση από το ΕΣΡ και θα εκπέμψει διαδικτυακά και σε μια από τις δύο διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η όμιλος του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει πιάσει έναν χώρο στο Νέο Ηράκλειο, ο οποίος είναι 2.000 τμ. και πιθανότατα εκεί θα στεγαστεί όλο ο όμιλος Ναυτεμπορική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραδόξως δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την αγορά κάποιου περιφερειακού σταθμού και στόχος του Δ.Μελισσανίδη είναι να διεκδικήσει την άδεια καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.