
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πραγματοποίησε τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την κηδεία του πατέρα του, Δημήτρη Κωνσταντάρα.
Μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε: «Για μας είναι παρηγοριά που είδαμε πως είχε τόση αγάπη και τόσο ωραίο αντίκτυπο. Έρχονται συνέχεια άνθρωποι που μας λένε πράγματα που δεν ξέραμε και είναι τόσο ωραίο αυτό. Τους ευχαριστούμε όλους που ήρθαν σήμερα εδώ και άφησαν τις δουλειές και τις διακοπές τους.
Για εμάς είναι πολύτιμο. Μόνο καλές κουβέντες ακούσαμε για εκείνον. Τον τίμησαν άνθρωποι που ήταν μαθητές του στη δημοσιογραφία. Φίλοι του παιδικοί. Νιώθω μόνο περηφάνια. Μακάρι να επέστρεφε για λίγο να άκουγε όλα αυτά που είπαν για αυτόν κι ας έφευγε ξανά».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.