ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με πλούσιο ρεπορτάζ κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 21 Απριλίου η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά»

Θα τη βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου μόνο με 1 ευρώ

Με πλούσιο ρεπορτάζ κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 21 Απριλίου η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά»

Με πλούσιο ρεπορτάζ, κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 21 Απριλίου η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου μόνο 1 ευρώ.

H ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», κυκλοφορεί και στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Γερμανία καθώς και Νέα Υόρκη για να ενημερώνονται όλοι οι Έλληνες για όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα μας.

Στην εφημερίδα Αποκαλυπτικά αρθρογραφούν μεταξύ άλλων:

Η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου (χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας)

Οι Δικηγόροι:

Νικόλαος Δ. Αναγνωστόπουλος Δικηγόρος Αθηνών

Κωνσταντίνος Γώγος Δικηγόρος Αθηνών

Θάνος Καρατσιώλης Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Η Ραχήλ Μακρή – πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής – Δημοσιογράφος και ανταποκριτής της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για όλη την Βόρεια Ελλάδα

Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ως εκδότης της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και το ειδησεογραφικού portal apokaliptikanews.gr

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας η προσθήκη ως αρθρογράφου της ποιο ωραίας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ που με την «μπλε» ματιά της αλλά και το λόγο της θα γράφει για όλους και για όλα και θα κρίνει την εξουσία ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Στην εφημερίδα μας φιλοξενούνται ρεπορτάζ από τα δημοσιογραφικά portal και από τος έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες

PRONEWS.GR

MAKELEIO.GR

EDOLIO5.BLOGSPOT.GR

Και πολλά ακόμα…

Διαβάστε αύριο Κυριακή 21 Απριλίου στην εφημερίδα Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί:

Μητσοτάκης στη Σύνοδο για τη Μέση Ανατολή: Η κρίση να μη γίνει περιφερειακή σύγκρουση

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν βαφτίστηκα σχηματίσθηκε ένας Σταυρός από λάδι…

Νίκος Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε κόμματα-πάρκινγκ

Αεροπορικά Τέμπη: Και η Κωνσταντοπούλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! Έκανε ερώτηση στη Βουλή

Από ώρα σε ώρα η ανακοίνωση της απόφασης του εκλογοδικείου! Οριστικά έξω από την βουλή το «μαγαζί» του Στίγκα και το «φρένο» που βάζει ο ΑΠ στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές.

Άγιοι Ανάργυροι: «Να τιμωρηθούν όλοι» – Τι είπε η θεία του 39χρονου δράστη

Απομένουν 50 μέρες: Η ΝΔ με συνεχείς διαρροές, ο Κασσελάκης ανεβαίνει, το ΠΑΣΟΚ χάνει την 3η θέση από Βελόπουλο

Σε πρωτοφανή διάλυση η ΕΛΑΣ με Α.Τ. χωρίς αστυνομικούς! Σπείρα έκλεψε αυτοκίνητο που είχε κατασχεθεί και ήταν παρκαρισμένο έξω από το τμήμα Σαλαμίνας

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers –Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Ο πα«τέρας» Ευριπίδης Δάμτσιος του Αθανασίου που βίασε το 6χρονο παιδί του και είναι ακόμα ελεύθερος!! Κύριε Φλωρίδη, κ. Δικαστές, κ. Εισαγγελέα, κ. Ένορκοι να σαπίσει στη Φυλακή ο βιαστής και τοκογλύφος που μένει και κυκλοφορεί ελεύθερος στη Νάουσα. Ντροπή για την κοινωνία της Νάουσας. Στις 13 Μαΐου μετά από πολλές αναβολές δικάζετε στο Μ.Ο.Δ. Ημαθίας, Να παρέμβει η προησταμένη του Αρίου Πάγου επιδή δεν έχει προφυλακιστεί.

Ανήλικος 13χρονος καταγγέλλει!!! Ο Γιάννης Ρέλλης με παρενοχλούσε σεξουαλικά και με βίαζε επί 4 ολόκληρους μήνες.

Χ. Βουρλιώτης – Νίκος Κοκλώνης: edolio5.blogspot.com: Έφτασε η ώρα να πας στις φυλακές Κορυδαλλού και να επιστρέψεις τα 22 εκατομμύρια ευρώ που φέρεται ότι έκλεψες από το Ελληνικό Δημόσιο σύμφωνα με το πόρισμα του Βουρλιώτη που σε κατονομάζει ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης. Παρουσιαστή.

Αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη από το Mega – Το ανακοίνωσε σε συνεργάτες της

«Τη σκότωσε με 60 μαχαιριές και προσπαθεί να βγει από τη φυλακή» – Συγκλονίζει η μητέρα της Βάιας που δολοφονήθηκε το ‘18

Δολοφονία Καρολάιν: Η μικρή Λυδία έλαβε χθες και τυπικά το επίθετο της μητέρας της

Δίκη Folli Follie: Όλα όσα είπαν στις απολογίες τους οι Κουτσολιούτσοι για να γλιτώσουν

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης, εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς, παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία, παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών, θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά! Για όλα και για όλους, από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική, την οικονομία, παραπολιτικά, δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά! κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr, πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας, αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί… απλά Αποκαλυπτικά… γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά!

Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 21 Απριλίου μόνο με 1€ γιατί… για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη.

Και μην ξεχνάτε το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ A εκπέμπει σε όλον το κόσμο από το apokaliptikanews.gr/live , από την DIGEA και σύντομα και από το COSMOTE TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.