ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μάνεσης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη – Μπορεί να είναι σατανική»

«Αυτές δεν είναι κινήσεις ενός έξυπνου ανθρώπου»

Ν.Μάνεσης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη – Μπορεί να είναι σατανική»

Η υπόθεση της Πάτρας απασχόλησε και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με τον Νίκο Μάνεση να εκφράζει την άποψή του για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είχαμε πει και τηρήσαμε τον λόγο μας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το θέμα μέχρι την επισημοποίηση γιατί, αρκετοί δίκασαν και καταδίκασαν πριν – και εμείς ανεπισήμως. Ήταν εμφανές ότι υπήρχε εμπλοκή σε όλα αυτά τα οποία μας έχουν κάνει να ανατριχιάσουμε. Μια γυναίκα φερόμενη ως δολοφόνος, η οποία χαρακτηρίζεται πανέξυπνη αλλά κατά τη δική μου άποψη, για να αρχίσουμε σιγά σιγά να παίρνουμε και θέση, δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη, σατανική μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδιαίτερα έξυπνος δεν είναι ένας άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις, ζει μέσα στα social media και εκτίθεται επιβαρύνοντας τη θέση του και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων και έχει αυτή τη συμπεριφορά που κινεί υποψίες και στους γιατρούς, ρωτάει αν υπάρχουν κάμερες στο μονόκλινο….Αυτές δεν είναι κινήσεις ενός έξυπνου ανθρώπου, μπορεί να είναι σατανικός αλλά θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Μια οικογένεια που όπως προκύπτει ζούσε μέσα στα ψέματα και που τώρα ανοίγει η διερεύνηση πολλών ακόμα υποθέσεων…» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.