ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ο Α.Ιλιτζαλί αναλαμβάνει όλο το μάνατζμεντ του ΣΚΑΪ και στέλνει στη Τουρκία τις παραγωγές των ριάλιτι του καναλιού!

Μετά το τέλος των επιδοτήσεων των σίριαλ από την ΕΕ «ψαλίδι» στις ελληνικές παραγωγές

Ο Α.Ιλιτζαλί αναλαμβάνει όλο το μάνατζμεντ του ΣΚΑΪ και στέλνει στη Τουρκία τις παραγωγές των ριάλιτι του καναλιού!

O ΣΚΑΪ μεταφέρει τις περισσότερες παραγωγές ριάλιτι στην έδρα της Acun Medya, στην Τουρκία και γενικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στενός φίλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, αναλαμβάνει ουσιαστικά το μάνατζμεντ του σταθμού.

Μετά το τέλος των επιδοτήσεων των σίριαλ από την ΕΕ (μέσω του Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), πέφτει «ψαλίδι» στις ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας του ΣΚΑΪ (λάμβαναν το 50% του εμφανιζόμενους ως κόστους από τα κονδύλια της ΕΕ).

Έτσι η Φαίη Σκορδά επίσης αποχωρεί με τη λήξη του συμβολαίου της, η Μαρία Μπακοδήμου ακολουθεί την ίδια διαδρομή και φυσικά οι δύο εκπομπές που παρουσίαζαν σταματούν για να πάρουν τη θέση τους ενημερωτικά μαγκαζίνο και άλλου τύπου εκπομπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολες οι εξωτερικές παραγωγές σταματούν και όλα τα γυρίσματα θα γίνονται στο στούντιο του Παλαιού Φαλήρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.