Black Monday: Ο Παναγιώτης Λιάκος απομυθοποιεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ένα βιβλίο-«φωτιά»

Τι σχολιάζει για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου

Black Monday: Ο Παναγιώτης Λιάκος απομυθοποιεί τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ένα βιβλίο-«φωτιά»

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Παναγιώτης Λιάκος, «αυτουργός» της γνωστής για την αιχμηρότητα της τελευταίας σελίδας της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, μίλησε στην εκπομπή Black Monday και τον Τάσο Γκουριώτη, στην τηλεόραση του PRONEWS, για το τελευταίο του βιβλίο «Η αλήθεια για τον Ελευθέριο Βενιζέλο».

Παράλληλα σχολιάζουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου και τι γίνεται από εδώ και πέρα.

H τηλεόραση του PRONEWS μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο Pronews TV και φυσικά στο pronews.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκπομπή:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.