ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σία Κοσιώνη: «Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία – Αδιανόητα πράγματα»

Ξέσπασε μέχρι και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Σία Κοσιώνη: «Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία – Αδιανόητα πράγματα»

Με τις καταστροφές που σκόρπισε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου η κακοκαιρία Daniel ασχολήθηκε η Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όπου και μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όλα όσα μαυρίζουν την ψυχή ολόκληρης της χώρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δελτίου, η γνωστή δημοσιογράφος και άνκοργουμαν δεν έκρυψε την προσωπική της θλίψη μα και απόγνωση για τις εικόνες που παρακολουθούσε από το πλατό.

«Δεν ξέρω, πραγματικά δεν ξέρω… Δεν ξέρω τι να πω! Δεν ξέρω τι να πω! Οι άνθρωποι είναι σε απελπισία, έχουν καταστραφεί. Οι ζημιές είναι πολυεπίπεδες. Μιλάμε για ζημιές σε καλλιέργειες, ζημιές σε σπίτια, ζημιές σε επιχειρήσεις, ζημιές σε εργοστάσια, ζημιές σε υποδομές, ζημιές παντού».

«Είναι τεράστιο το κόστος για όλους. Δείτε εδώ εικόνες από το Μουζάκι σήμερα, κυρίες και κύριοι, με ένα ολόκληρο σπίτι να έχει παρασυρθεί από αυτό το ορμητικό ποτάμι! Δείτε, έχει πάρει το νερό το σπίτι! Δηλαδή αδιανόητα πράγματα! Ένα ολόκληρο μεγάλο σπίτι. Αυτές οι εικόνες είναι από το Μουζάκι, δείτε τους δρόμους πως έχουν καλυφθεί από λασπόνερα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης.

«Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Πλημμυρικά φαινόμενα έχουν υπάρξει στο παρελθόν, πριν τρία χρόνια οι ίδιες περιοχές δοκιμάστηκαν από τον Ιανό αλλά όπως λένε όλοι οι άνθρωποι που το έζησαν αυτό πρόσφατα… ο Ιανός δεν πλησιάζει καν, ούτε στο παραμικρό, αυτό το φαινόμενο που βίωσαν  αυτή τη φορά με τον Daniel».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.