ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΚΑΪ: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι είμαστε κάτω από το Λάος και την Καμπότζη στην ελευθερία του Τύπου;»

Έπιασαν δουλειά οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: «Είναι δυνατόν να λέμε ότι είμαστε κάτω από το Λάος και την Καμπότζη στην ελευθερία του Τύπου;»

Ένα ηχηρό «χαστούκι» προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτέλεσε η έκθεση των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα βρίσκεται στην 108η θέση σε ότι αφορά την ελευθερία του Τύπου.

Και φυσικά τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση έχει βάλει όλα τα μέσα για να μας πείσει ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός δεν είναι αξιόπιστος. Καλή δουλειά έκαναν και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, στην οποία ισχυρίστηκαν επί της ουσίας ότι όλα αυτά είναι «μύθος της αριστεράς».

Την αρχή την έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε ότι «η αριστερά φτιάχνει αυτόν τον μύθο, ότι στην Ελλάδα καταπιέζονται τα μέσα ενημέρωσης και δεν έχουμε ελευθερία Τύπου». «Αν πιάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, θα δούμε ότι δεν υπάρχει απλώς Ελευθερία, υπάρχει ασυδοσία» πρόσθεσε.

Ωστόσο, σημείωσε πως «πράγματι, σε δύο δολοφονίες δημοσιογράφων, οι αρχές έχουν έχουν δείξει μεγάλη καθυστέρηση», μιλώντας και για τη δολοφονία Καραιβάζ, «που υπάρχει το σενάριο που λέει ότι οι δολοφονίες αυτές ήταν πολιτικές και άρα η κυβέρνηση δεν θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, ένα σενάριο από την αριστερά και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στ’ ότι ο κόσμος τα εμπιστεύεται περισσότερο από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, με τον Α.Πορτοσάλτε να λέει ότι «έτσι επιτυγχάνεται ο ψεκασμός».

Τέλος ο Δημήτρης Οικονόμου είπε αγανακτισμένος ότι «δεν μπορούμε να λέμε ότι είναι ανελεύθερη και κάτω από το Μπουρούντι και το Λάος η Ελλάδα, όλοι στην Ελλάδα ζούμε. Είναι δυνατόν; Να λέμε ότι είμαστε κάτω από το Λάος, την Καμπότζη, την Μπουργκίνα Φάσο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.