ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκληρό σχόλιο για κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη από Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα: «Μιλάει για μας η τελευταία χώρα της ΕΕ»

«Η χώρα μπορεί να τα πάει καλυτέρα το 2024»

Σκληρό σχόλιο για κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη από Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα: «Μιλάει για μας η τελευταία χώρα της ΕΕ»

Ένα σκληρό σχόλιο για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επιφύλασσαν οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα, οι οποίοι στην πρόσφατη έρευνά τους κατέταξαν την Ελλάδα στην 107η θέση της Ελευθερίας του Τύπου.

Ο καταποντισμός της Ελλάδας στην Ελευθερία του Τύπου στην τελευταία θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης σχολιάζεται καυστικά από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα οι οποίοι τονίζουν αιχμηρά σε ανάρτησή τους στο Twitter, ότι αν η Ελλάδα θέλει να διεκδικήσει καλύτερη θέση το 2024 να φροντίσουν οι αρχές να αποτρέψουν τις αυθαίρετες παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και να αποδώσουν δικαιοσύνη στη δολοφονία Καραϊβάζ.

Συγκεκριμένα οι Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα γράφουν αιχμηρά στην ανάρτησή τους: «Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα είναι αναξιόπιστη οργάνωση, λέει η Ελλάδα επειδή κατατάχθηκε πάλι τελευταία μεταξύ των Eυρωπαίων εταίρων της.

Η χώρα μπορεί να τα πάει καλυτέρα το 2024 εάν οι δημοσιογράφοι μπορούν να εμπιστευθούν τις αρχές αν εκείνες αποτρέψουν τις αυθαίρετες παρακολουθήσεις και αποδώσουν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχόλιο των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα συνοδεύεται από άρθρο του euractiv με τίτλο «Η ελληνική κυβέρνηση αποκαλεί «αναξιόπιστους» του Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.