ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ δώρο η μεγαλύτερη ιστορική έκδοση της Ευρώπης “All About History”! – Μια μοναδική προσφορά για κάθε βιβλιοθήκη

Δώρο και το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου DRIVE!

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ δώρο η μεγαλύτερη ιστορική έκδοση της Ευρώπης “All About History”! – Μια μοναδική προσφορά για κάθε βιβλιοθήκη

Η μεγαλύτερη προσφορά στον ελληνικό περιοδικό Τύπο είναι γεγονός: Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα με δώρο την εντυπωσιακή ιστορική έκδοση “All About History”!

Μία σειρά που έχει βραβευθεί στο εξωτερικό για την εγκυρότητα, την πληρότητα, αλλά και την μοναδική εικονογράφηση των ιστορικών γεγονότων που περιγράφει: Χάρτες, εικόνες, διαγράμματα, αναλύσεις όπλων, παρουσίαση των στρατηγικών των εμπολένων, σε πλήρη τετραχρωμία σε μία υπερέκδοση που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στον ελληνικό περιοδικό Τύπο!

Η πρώτη ενότητα είναι «Οι μεγάλες μάχες – Οι πολεμικές συγκρούσεις που καθόρισαν την πορεία της Ιστορίας» και καλύπτει μια χρονική διαδρομή που ξεκινά από την αρχαιότητα μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα.

Πρακτικά το “All About History” είναι η ιστορία, όπως δεν την έχετε ξαναδιαβάσει και ένα απόθεμα γνώσης που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία ελληνική βιβλιοθήκη!

Από τις σελίδες του παρελαύνουν η εποποιία των ελληνικών νικών στους Περσικούς Πολέμους και η κορυφαία νίκη του βυζαντινού στρατού στο Κλειδί επί των Βουλγάρων, ο κόσμος των ιπποτών της Βρετανίας, οι Βίκινγκς και οι Σάξονες, οι αδάμαστοι Σκοτσέζοι και ο Πόλεμος των Ρόδων,  η ενοποίηση της Ιαπωνίας στα χέρια ενός Σογκούν, οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι και ο αμερικανικός εμφύλιος – προσφέροντας στους αναγνώστες γνωστές και άγνωστες πτυχές των καθοριστικών αυτών μαχών.

Στις μάχες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αφιερώνονται σελίδες που καλύπτουν ιστορικά τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Επανάστασης του 1821, από την εδραίωσή της μέχρι την τελική επικράτησή της.

Μαζί με την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ δώρο και το εγκυρότερο περιοδικό αυτοκινήτου της Ελλάδας, το DRIVE: Παρουσιάσεις νέων μοντέλων, τεστ, αξιολογήσεις, νέες αφίξεις, ανάλυση χαρακτηριστικών, στο κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου της χώρας

Στο νέο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ μπορείτε να διαβάσετε:

NAYTIKH KYΡΙΑΡΧΙΑ «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»

  Το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των τριών ΜΕΚΟ-200ΗΝ αρκεί;
  Θα έρθουν οι προβληματικές LCS;
  Πόσο λογική είναι η ύπαρξη ενός ετερογενούς στόλου δέκα Κύριων Μονάδων Επιφανείας;

———————–

  • F-35 για την ΠΑ & F-16V για την ΤΗΚ: Πώς θα διαμορφωθεί το αεροπορικό ισοζύγιο ισχύος τα επόμενα δέκα χρόνια  

——————————-

  • “Falcon Strike”: Πως τα Gripen «κατατρόπωσαν» τα κινεζικά Shenyang J-11

———————————

  • Σύστημα Η-1: Γιατί η Τσεχία επέλεξε ΑΗ-1Ζ Cobra & UH-1Y Venom

——————————–

  • ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Πόσο τελικά κοστίζουν οι πτήσεις των μαχητικών;    

——————————–

  • ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ: Οι αφανείς πρωταγωνιστές των πολεμικών συγκρούσεων    

——————————-

  • F-5Α/Β FREEDOM FIGHTER: Οι «Μαχητές της Ελευθερίας» σε ελληνική υπηρεσία    

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • Ο  «ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ»: Θα επιβιώσει το διεθνές σύστημα οικονομίας με τις υπάρχουσες υποδομές μεταφορών;

———————————

ΙΣΤΟΡΙΑ

  • 1969: Η κατάρριψη του αμερικανικού EC-101 από βορειοκορεατικά μαχητικά
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.