ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «σφυρί» τέσσερα ακίνητα του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του στο Πήλιο

Η τιμή εκκίνησης για τον πλειστηριασμό διαμορφώνεται σε 554.046 ευρώ

Στο «σφυρί» τέσσερα ακίνητα του Τέρενς Κουίκ και της συζύγου του στο Πήλιο

Τέσσερις φορές μέσα στην ίδια ημέρα θα… χτυπήσει το «σφυρί» των πλειστηριασμών για τον γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό Τέρενς Κουίκ και τη σύζυγό του Αδαμαντία Γεροσιδέρη, αφού στις 20 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγουν σε πλειστηριασμό τρεις κατοικίες και ένα οικόπεδο του ζευγαριού στο Πήλιο.

Οι κατασχέσεις των ακινήτων επιβλήθηκαν στις 26 Ιανουαρίου για το ποσό των 300.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης), ενώ επισπεύδουσα είναι η Cepal Hellas ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Gemini Core Securitsation Designated Activity Company.

Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης, τα τρία πετρόκτιστα σπίτια και το οικόπεδο, για τα οποία πρόκειται να χτυπήσει το τετραπλό σφυρί των πλειστηριασμών στην περίπτωση που δεν μεσολαβήσουν κινήσεις για την αναστολή τους, βρίσκονται εντός των ορίων του οικισμού Αγίου Γεωργίου Νηλείας Μαγνησίας του Dήμου Μηλεών, στη συνοικία Aγιος Αθανάσιος.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά το δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο εμβαδού 345,75 τ.μ., που έχει προγραμματιστεί να βγει στο σφυρί προς 22.474 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς).

Ο δεύτερος αφορά ένα οικόπεδο 125,41 τ.μ. με τα υπάρχοντα σε αυτό κτίσματα συνολικού εμβαδού 51,54 τ.μ. Πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή, χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 125,41 τ.μ., που αποτελείται από έναν ενιαίο βοηθητικό χώρο, καθιστικό, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και λουτρό.

Η τιμή εκκίνησης για το ακίνητο έχει οριστεί στα 77.760 ευρώ. Ο τρίτος πλειστηριασμός αφορά το δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο εμβαδού 1.510,92 τ.μ. με πισίνα και τα υπάρχοντα σε αυτό κτίσματα, δηλαδή μια διώροφη ερειπωμένη κατοικία συνολικής επιφάνειας 114,62 τ.μ., η οποία έχει χωριστεί σε δύο πανομοιότυπες μικρές μεζονέτες με προσθήκη μεσοτοιχίας και μια ισόγεια οικία εμβαδού 49,71 τ.μ.. Η τιμή εκκίνησης για αυτό έχει οριστεί στα 169.638 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τέταρτος πλειστηριασμός αφορά το δικαίωμα πλήρους κυριότητας κατά ποσοστό 100% για ένα οικόπεδο 701,19 τ.μ. με διώροφη οικοδομή συνολικής επιφάνειας 225,55 τ.μ. Η τιμή πρώτης προσφοράς για το τελευταίο εκπλειστηριαζόμενο ακίνητο έχει οριστεί στα 284.193 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η συνολική τιμή εκκίνησης για τον τετραπλό πλειστηριασμό διαμορφώνεται στα 554.065 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.