ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συγκινεί το σκίτσο για το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα (φωτο) 

Η ανάρτηση έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes

Συγκινεί το σκίτσο για το χάσκι που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Αράχωβα (φωτο) 

Τα social media έχει «κατακτήσει» ένα σκίτσο με φόντο την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Το σκίτσο αναρτήθηκε στον λογαριασμό του καταφύγιου ζώων «A Little Shelter» στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 63.000 likes.

Και το Ανθρωποκτονιών στην έρευνα για την υπόθεση του Όλιβερ – Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη

Εξελίξεις υπάρχουν στη φρικτή υπόθεση βασανισμού και βιασμού του Όλιβερ στην Αράχωβα στην οποία συμμετέχει και το Ανθρωποκτονιών.

Ο ιδιοκτήτης του χάσκι το απόγευμα της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες  έγινε η εκταφή του σκύλου, η νεκροτομή-νεκροψία του οποίου θα γίνει στο Νεκροτομείο του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, από τους έμπειρους Καθηγητές Κτηνιατροδικαστικής κκ. Δημήτρη Τόντη και Δημήτρη Δούκα.

Η παρουσία κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών έγκειται στο γεγονός ότι το στάδιο των ερευνών βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται μαρτυρίες που κρίνονται αξιόπιστες για την ταυτότητα του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πολύ πιθανό ο βασανιστής του Όλιβερ να βρίσκεται ακόμα στην Αράχωβα και για αυτόν τον λόγο, στην υπόθεση συμμετέχουν έμπειροι στο έγκλημα αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών με τη συνδρομή των οποίων εκφράζεται η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα φτάσουν στον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.