Το όποιο «κόμμα Καρυστιανού» -αν υπάρξει- θα γίνει 40 ημέρες πριν τις εκλογές. Τέλος!

Τέλος η χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ του Α.Παπαχελά για την «17Ν»

Μετά από το αίτημα του Συλλόγου Αλληλεγγύης στα Θύματα Τρομοκρατίας Θάνος Αξαρλιάν και συλλόγου συγγενών θυμάτων της τρομοκρατίας «Ως Εδώ»

Τέλος η χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ του Α.Παπαχελά για την «17Ν»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ «17 Νοέμβρη, άνοδος και πτώση» του Αλέξη Παπαχελά για τον ΣΚΑΪ, με τους συγγενείς των θυμάτων να ζητούν να μη δοθεί κρατική χρηματοδότηση, ενώ ο δημοσιογράφος απαντά ότι πρόκειται για ένα ιστορικό ντοκουμέντο που θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις απόψεις.

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στα Θύματα Τρομοκρατίας Θάνος Αξαρλιάν και ο σύλλογος συγγενών θυμάτων της τρομοκρατίας «Ως Εδώ» σε κοινοί τους ανακοίνωση εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους στην παροχή βήματος σε καταδικασμένους τρομοκράτες, όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μέσω του ντοκιμαντέρ, ενώ τονίζουν ότι η ανάκληση της κρατικής χρηματοδότησης της παραγωγής δεν συνιστά λογοκρισία.

Είχε προηγηθεί η ανάκληση της χρηματοδότησης του ντοκιμαντέρ από το ΕΚΚΟΜΕΔ, κατόπιν επιστολής των συγγενών των θυμάτων. Στην απόφαση του ΕΚΚΟΜΕΔ είχε αντιδράσει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, μέσω επιστολής του προς τη διοίκηση του φορέα, με την οποία εξέφραζε  δυσαρέσκεια για την ανάκληση της μερικής χρηματοδότησης του ντοκιμαντέρ, κάνοντας λόγο για «απόπειρα προληπτικής λογοκρισίας».

Στην υπόθεση τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, που ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα λογοκρισίας, αλλά θέμα χρηματοδότησης και η απόφαση του ΕΚΚΟΜΕΔ πάρθηκε μετά την επιστολή διαμαρτυρίας συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.