ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Άφησε την τελευταία του πνοή από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής

Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» στο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη – Θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα

Στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης 17 Αυγούστου στη Ριτσώνα θα πραγματοποιηθεί η τελετή για το τελευταίο «αντίο» στον 37χρονο δημοσιογράφο Αντώνη Χρυσουλάκη, ενώ στις 12:40, θα ακολουθήσει αποτέφρωση.

Να υπενθυμιστεί πως ο 37χρονος δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε.

«Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ήταν η ανακοίνωση των Παραπολιτικών όπου και ο 37χρονος δημοσιογράφος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.