ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πασχαλινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του PRONEWS: Ταινίες για όλη την οικογένεια, θρησκευτικά αφιερώματα, παιδικά, μουσικές εκπομπές κλπ.

Χωρίς να σταματήσει η 24ωρη μετάδοση ειδήσεων

Το πασχαλινό πρόγραμμα της τηλεόρασης του PRONEWS: Ταινίες για όλη την οικογένεια, θρησκευτικά αφιερώματα, παιδικά, μουσικές εκπομπές κλπ.

Σε αλλαγές στο πρόγραμμα, προσαρμοσμένες στο πνεύμα των ημερών του Αγίου Πάσχα, προχώρησε η τηλεόραση του PRONEWS.

Η ειδησεογραφικές ζώνες μέχρι την Κυριακή του Θωμά θα πλαισιωθούν από ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με έμφαση στις παιδικές ταινίες, τις ταινίες περιπέτειας για όλη την οικογένεια και μουσικές εκπομπές! 

Εκτός από τις ήδη γνωστές σειρές (Μάχη) και τα παιδικά προγράμματα, θα βρείτε θρησκευτικά αφιερώματα, γουέστερν σειρές (Μπονάτσα), παιδικές ταινίες, σειρές περιπέτειας (Ταρζάν) κλπ.

Επίσης όπως κάθε εβδομάδα θα ενημερωθείτε από τις πολιτικές εκπομπές «Black Monday» με τον Τάσο Γκουριώτη, «Το Μαξίμου Ακούει;» με τον Νίκο Νικολόπουλο, «Τα Τριάκοντα Αργύρια» με τον Αργύρη Ντινόπουλο.

Φυσικά, η ειδησεογραφία δεν σταματά και για οτιδήποτε έκτακτο θα ενημερώνεστε άμεσα από το τμήμα ειδήσεων της τηλεόρασης του PRONEWS και την συντακτική ομάδα του επί 24 ώρες το 24ωρο.

Το πρόγραμμα από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Πέμπτη του Πάσχα διαμορφώνεται ως εξής (πατήσε τον σύνδεσμο για να τοι δείτε). Καλή απόλαυση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΆΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

H τηλεόραση του PRONEWS μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz) και στην υπόλοιπη Ελλάδα στο Pronews TV (pronewstv.gr) και φυσικά στο pronews.gr.

Εκπομπές, συνεντεύξεις και μεμονωμένα ρεπορτάζ μπορείτε να βρείτε και στο YouTube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του PRONEWS μεταδίδεται σε όλες τις Κυκλάδες από το τηλεοπτικό κανάλι SYROS TV1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.