ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το σκίτσο του Αρκά για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – «Περιμένοντας την επόμενη κίνηση»

Ο Έλληνας σκιτσογράφος, συγκρίνει τις κινήσεις των κρατών με παρτίδα σκάκι

Το σκίτσο του Αρκά για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή – «Περιμένοντας την επόμενη κίνηση»

Με νέο του σκίτσο ο Αρκάς σχολιάζει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, μετά την ιρανική επίθεση εναντίον της ισραηλινής επικράτειας.

Ο Αρκάς με την καυστική του πένα, παρουσιάζει τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με μια «παρτίδα της παράνοιας».

Ο Έλληνας σκιτσογράφος, συγκρίνει τις κινήσεις των κρατών με παρτίδα σκάκι. Στην εν λόγω σκακιέρα, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προχωρήσει σε κίνηση, ενώ αντίθετα ανταλλάσσουν πυραύλους.

Κάτω από τη λέξη Καλημέραμ ο σκιτσογράφος έχει επιλέξει να βάλει το ρολόι για τις κινήσεις ενώ η λεζάντα γράφει: «Περιμένοντας την επόμενη κίνηση στην παρτίδα της παράνοιας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.