ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βασιλικό Ναυτικό & Βασιλική Αεροπορία – Η δράση τους 1940-1945» – Μια έκδοση που «διδάσκει» την πραγματική Ιστορία με τον Τύπο της Κυριακής

Και το ένθετο lifestyle "UR" με φωτό, ειδήσεις και νέα από τον λαμπερό κόσμο της showbiz

«Βασιλικό Ναυτικό & Βασιλική Αεροπορία – Η δράση τους 1940-1945» – Μια έκδοση που «διδάσκει» την πραγματική Ιστορία με τον Τύπο της Κυριακής

Με μία δεύτερη μεγάλη έκδοση για τα δραματικά γεγονότα του Β’ΠΠ μετά το έργο: «Ιωάννης Μεταξάς – Η πολεμική προπαρασκευή της Ελλάδας 1936-1940», το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, αύριο κυκλοφορεί η μεγάλη εφημερίδα της Κυριακής, ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»:

«Β’Παγκόσμιος Πόλεμος: Βασιλικό Ναυτικό & Βασιλική Αεροπορία – Η δράση τους 1940-1945» 

Για πρώτη φορά κυκλοφορεί μια ενιαία έκδοση προϊόν ιστορικής έρευνας ετών, για την προετοιμασία και την πολεμική δράση του Βασιλικού Ναυτικού και της Βασιλικής Αεροπορίας από την ημέρα της κήρυξης του πολέμου, μέχρι την παράδοση της ναζιστικής Γερμανίας.

Οκτώ κεφάλαια από τα οποία ξεπηδά ο ηρωισμός, αλλά και οι ικανότητες των Ελλήνων πολεμιστών στην θάλασσα, κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας (ξεχωριστό κεφάλαιο για την δράση των υποβρυχίων) και στον αέρα.

Από τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο τον Οκτώβριο του 1940 και την εισβολή των Γερμανών στις 6 Απριλίου 1941 και τις μάχες που ακολούθησαν μέχρι την πτώση της Κρήτης, τον αγώνα στην Μέση Ανατολή, στην Ιταλία, στον Μεσόγειο και τον Ατλαντικό κλπ.:

  • ΕΒΑ: Οι Μοίρες της ερήμου – Οι επιχειρήσεις στη Μ.Ανατολή και την Ιταλία (1941-1944)
  • GLOSTER GLADIATOR: O «μονομάχος» της Βασιλικής Αεροπορίας
  • Το AVRO ANSON στην Βασιλική Αεροπορία & Ναυτικό
  • Bristol Blenheim: Τα αεροσκάφη βομβαρδισμού της ΕΒΑ στον ελληνο-ιταλικό πόλεμο
  • SUPERMARINE SPITFIRE: Η δράση του στα χέρια των Ελλήνων πιλότων
  • Η δράση των μονάδων επιφανείας κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο
  • Η δράση των υποβρυχίων κατά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο
  • Η δράση των υποβρυχίων από την αποδημία του Στόλου μέχρι την απελευθέρωση 1941-1944

Και βέβαια, όπως κάθε Κυριακή, στο περιοδικό «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» θα βρείτε το ένθετο «UR», μια «φρέσκια» εικόνα του λαμπερού κόσμο της showbiz.

Με την «σφραγίδα» του PRONEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.