ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

MRB: Χωρίς αντιπολίτευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει το 74%

Τι αναφέρουν για γάμο και υιοθεσία ομόφυλων

MRB: Χωρίς αντιπολίτευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει το 74%

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο μέρος από τις τάσεις της MRB που παρουσιάστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του OPEN. Οι ερωτήσεις επικεντρώθηκαν σε πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα αλλά και την επικαιρότητα.

Στις τάσεις της MRB και την ερώτηση αν υπάρχει αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πολίτες σε ποσοστό 74% απάντησαν ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ το 20,8% απάντησε θετικά.

Από εκείνος που θεωρούν ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση, το 70,7% ανησυχεί για αυτό ενώ το 28,7% λέει πως δεν ανησυχεί.

Για το φορολογικό νομοσχέδιο

Το 56,8% διαφωνεί με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ το 31,2% συμφωνεί.
Ως προς τους ελεύθερους επαγγελματίες, το 75,5% διαφωνεί με το νομοσχέδιο, ενώ μόλις το 17,7% συμφωνεί.

Για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Για το δικαίωμα γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια, το 52,9% διαφωνεί, ενώ το 40,3% συμφωνεί.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν πρέπει τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν να υιοθετούν παιδιά ή να αποκτούν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, το 68,7% εκφράζει τη διαφωνία του, ενώ το 24,2% συμφωνεί.

Πάντως, το 49,8% λέει πως θα πήγαινε σε έναν γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ενώ το 44,2% απαντά πως δεν θα πήγαινε.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Το 52,7% συμφωνεί με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, ενώ το 44,1% διαφωνεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 50,5% εκτιμά προς αυτή την κατεύθυνση πως η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων θα αναβάθμιζε και την ανώτατη δημόσια εκπαίδευση. Στον αντίποδα, το 31,9% απαντά πως θα υποβαθμιζόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.