ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Ανδρουλάκης για Φ.Γεννηματά: «Νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για την ενίσχυση του ΕΣΥ»

Αύριο Κυριακή στις 11:45 θα τελεστεί στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο της Φ.Γεννηματά

Ν.Ανδρουλάκης για Φ.Γεννηματά: «Νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για την ενίσχυση του ΕΣΥ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή τον ένα χρόνο από τo θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ευχαρίστησε θερμά με ανάρτησή του στα social media την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την τιμή που αποτίουν, καθώς σήμερα και αύριο προσφέρουν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

«Για μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν.

Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρο μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Αύριο Κυριακή στις 11:45 θα τελεστεί στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά ενώ μετά το μνημόσυνο ο Νίκος Ανδρουλάκης θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη (ώρα 13:30) όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.