ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ν.Ανδρουλάκης και Π.Δουδωνής έφαγαν βρόμικο στην πλατεία Μαβίλη και γιόρτασαν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Η φωτογραφία που ανέβασαν

Ν.Ανδρουλάκης και Π.Δουδωνής έφαγαν βρόμικο στην πλατεία Μαβίλη και γιόρτασαν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τη νίκη του Χάρη Δούκα στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και του Δημήτρη Κουρέτα στη Θεσσαλία γιόρτασαν με βρόμικο στην πλατεία Μαβίλη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής Επικρατείας Παναγιώτης Δουδωνής.

Όπως έγραψε ο Παναγιώτης Δουδωνής στο X ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με τον Νίκο Ανδρουλάκη και με ένα «βρόμικο» στο χέρι «Μια μεγάλη και καθαρή νίκη γιορτάστηκε με βρόμικο»!

Η νίκη του Χάρη Δούκα στο δήμο Αθηναίων

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων από χθες είναι ο Χάρης Δούκας, ο οποίος στηριζόταν εξ αρχής από το ΠΑΣΟΚ και στον δεύτερο γύρο έλαβε και την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να αντιστρέψει το σκηνικό και παρά τις 27 μονάδες που τον χώριζαν από το νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, τελικά επικράτησε με διαφορά 11 μονάδων, φτάνοντας σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στην ανατροπή, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 44.000 περισσότερες ψήφους σε σχέση με τον πρώτο γύρο, συγκεντρώνοντας ποσοστό 55,96% από 14,19% που είχε λάβει στον πρώτο γύρο, ενώ ο κ. Μπακογιάννης έλαβε 44,54%, χάνοντας μάλιστα πάνω από 7.000 ψήφους σε σχέση με την πρώτη κάλπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.