ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Ανδρουλάκης: «Να μπει πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος»

«Είναι μια πιο δίκαιη επιλογή καταμερισμού του κόστους ανάμεσα στους παραγωγούς, στο νοικοκυριό αλλά και στο κράτος»

Ν.Ανδρουλάκης: «Να μπει πλαφόν στη λιανική τιμή του ρεύματος»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης παρουσίασε στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για τη θέρμανση στη Φλώρινα, με τους οποίους είχε νωρίτερα συνάντηση, την πρόταση του κόμματος για θέσπιση πλαφόν στη λιανική τιμή στο τιμολόγιο του ρεύματος.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στις υψηλές δαπάνες για θέρμανση των νοικοκυριών στη Βόρεια Ελλάδα και κυρίως στη Φλώρινα και την Καστοριά, επισήμανε, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ότι για τους κατοίκους αυτών των περιοχών απαιτείται η μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και η επιδότηση άλλων μορφών θέρμανσης.

«Εμείς, όπως γνωρίζετε, εξαρχής είχαμε ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης σε σχέση με το πλαφόν στη λιανική τιμή, στο τιμολόγιο του ρεύματος. Θεωρούμε ότι είναι μια πιο δίκαιη επιλογή καταμερισμού του κόστους ανάμεσα στους μεγάλους παραγωγούς, στο νοικοκυριό αλλά και στο κράτος» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και έθεσε «το ζήτημα της πραγματικής φορολόγησης των υπερκερδών και όχι αυτών που εμφανίζονται και είναι πολύ κατώτερα από αυτά που εκτιμούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φεύγουν πάρα πολλά χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού και αντί να πάνε απευθείας στην προστασία του καταναλωτή, ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των χρημάτων πηγαίνει στην στήριξη ισχυρών παικτών της οικονομίας και της ενέργειας με αποτέλεσμα να υπάρχει μια πολύ άδικη διαχείριση της ενεργειακής κρίσης και της περιπέτειας που ζούμε» κατέληξε, στη δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.