ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Δένδιας: Επισκέφτηκε το Μουσείο El Greco και θαύμασε τον πίνακα του Θεοτοκόπουλου «Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου»

Δείτε την ανάρτηση του Ν.Δένδια

Ν.Δένδιας: Επισκέφτηκε το Μουσείο El Greco και θαύμασε τον πίνακα του Θεοτοκόπουλου «Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου»

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, επισκέφτηκε σήμερα το Μουσείο El Greco στο και θαύμασε τον πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, «Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου».

Ο Νίκος Δένδιας έχει μεταβεί στην Ισπανία, όπου συμμετέχει σήμερα και αύριο (29/8 -30/8) στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Τολέδο. Οι κύριες θεματικές της Συνόδου αφορούν στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τις περιφερειακές και παγκόσμιες επιπτώσεις της, όπως και σε τρέχοντα θέματα ασφάλειας της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική.

Με την ευκαιρία της Άτυπης Συνόδου λοιπόν, ο υπουργός Άμυνας βρήκε λίγο χρόνο και πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσείο El Greco όπου είδε από κοντά τον εκπληκτικό πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

«Μπροστά στον εκπληκτικό πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, ”Τα δάκρυα του Αποστόλου Πέτρου”, κατά την άποψή μου τον πιο ιδιαίτερό του, στη ξενάγηση στο Μουσείο El Greco στο Τολέδο, με την ευκαιρία της άτυπης Συνόδου των Υπουργών Άμυνας της ΕΕ» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.