ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Ηλιόπουλος: Η αλαζονεία και η μετάθεση ευθυνών έχει καταντήσει αηδία

«Περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου μία ξεκάθαρη απάντηση»

Ν.Ηλιόπουλος: Η αλαζονεία και η μετάθεση ευθυνών έχει καταντήσει αηδία

Απάντηση στα όσα είπε σήμερα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Γιάννης Οικονόμουτου, έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, και τον κατηγόρησε για αλαζονεία.

«Μετά την πανδημία με το αρνητικό ρεκόρ θανάτων σε όλη την Ευρώπη, την ενεργειακή κρίση με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος στην Ευρώπη, τα καύσιμα με την ακριβότερη βενζίνη στην ΕΕ, ο κ. Οικονόμου σήμερα μας ενημέρωσε πως και για τις παρακολουθήσεις η κυβέρνηση δεν φέρει καμία ευθύνη γιατί «όλη η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την απειλή των παρακολουθήσεων». Η αλαζονεία και η μετάθεση ευθυνών στον διεθνή παράγοντα για ό,τι στραβό κάνει ο κ. Μητσοτάκης έχει καταντήσει αηδία», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου μία ξεκάθαρη απάντηση:

Ισχύει η προ μηνών δήλωσή του για την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη την οποία απέδιδε σε ιδιώτες και σύμφωνα με τον οποίο «θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό εάν η κυβέρνηση γνώριζε»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ή ισχύει η διπλή παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στην Επιτροπή της Βουλής πως παρακολουθούσαν τον κ. Κουκάκη;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.