ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Κοτζιάς και Ν.Ντιμιτρόφ θα συναντηθούν σε ετήσιο συνέδριο στο Κρούσοβο

Σε πάνελ με θέμα «Ευρωπαϊκές αξίες για το μέλλον της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης»

Ν.Κοτζιάς και Ν.Ντιμιτρόφ θα συναντηθούν σε ετήσιο συνέδριο στο Κρούσοβο

Στο Κρούσοβο των Σκοπίων θα συναντηθούν οι δυο πρώην Υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Νίκολα Ντιμιτρόφ, στις 2 Οκτωβρίου, πρωτεργάτες της Συμφωνίας των Πρεσπών, για να απευθυνθούν στους νέους που συμμετέχουν στο 20ο Διεθνές Συνέδριο Νεολαίας.

Πρόκειται για ένα ετήσιο συνέδριο για νέους ηγέτες από την περιοχή και πέραν αυτής, με τίτλο «Ευρωπαϊκές αξίες για το μέλλον της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης»

Φέτος, οι δυο πρώην Υπουργοί, μετά από πάρα πολύ καιρό θα βρεθούν μαζί και θα μιλήσουν για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων και την εδραίωση φιλίας που συνεπάγεται η επίλυση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πάνελ με τίτλο «Σύμφωνο για την ειρήνη: Ευρωπαϊκή πορεία για τα Βαλκάνια», Νίκος Κοτζιάς και Νίκολα Ντιμιτρόφ θα συζητήσουν με τους νέους για την επίλυση των διαφορών Ελλάδας και Σκοπίων μέσα από την Συμφωνία των Πρεσπών, δίνοντας τον οδικό χάρτη για την επίλυση των διαφορών στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.