ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μηταράκης: «Ακόμα και την ΠτΔ θα μπορούσε να παρακολουθεί η ΕΥΠ αν έχει στοιχεία»

Σκληρή απάντηση από το Ν.Φίλη

Ν.Μηταράκης: «Ακόμα και την ΠτΔ θα μπορούσε να παρακολουθεί η ΕΥΠ αν έχει στοιχεία»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΕΥΠ να θέσει υπό παρακολούθηση ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας άφησε ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, προκαλώντας την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκου Φίλη.

Σε συζήτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι είναι απαράδεκτη η απάντηση που του έδωσε η Εισαγγελέας Βασιλική Βλάχου στην Εξεταστική Επιτροπή, ότι έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με μία και μόνο υπογραφή.

Ο υπουργός Μετανάστευσης, σχολίασε ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας «δεν είναι υπεράνω του νόμου» και όταν ο Νίκος Φίλης επέμεινε και τον ρώτησε ξανά: «Είναι δυνατόν ένας εισαγγελέας να μπορεί να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι είναι κατάσκοπος; Τι λέτε τώρα;», ο Νότης Μηταράκης πρόσθεσε: «Ναι, εάν η ΕΥΠ έχει φάκελο με στοιχεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ακολούθησε έκρηξη του Νίκου Φίλη: «Μα, είναι δυνατόν; Πού ζούμε, στη χούντα ζούμε;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.