ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Νικολόπουλος: «Το πρόωρο άνοιγμα της Βουλής φέρνει εκλογές»

«Χιλιάδες οι μαγνητοφωνήσεις συνακροάσεις»

Ν.Νικολόπουλος: «Το πρόωρο άνοιγμα της Βουλής φέρνει εκλογές»

Ραδιοφωνική συνέντευξη παρεχώρησε ο Νίκος Νικολόπουλος στον δημοσιογράφο Δημ. Αυγερινό σχετικά με την δημοκρατική εκτροπή των υποκλοπών .

Ο “γαλάζιος” πρωην υφυπουργός και σχεδόν επι τρεις δεκαετίες βουλευτης Αχαΐας καθώς και επί χρόνια μέλος του πολιτικού συμβουλίου  της Ν Δ απεκάλυψε ότι 15.475 τηλέφωνα παρακολουθεί φέτος δηλαδή το 2021, η ΕΥΠ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ε.Π.Ε.

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος είπε ότι είναι χιλιάδες οι μαγνητοφωνήσεις συνακροάσεις , ανύποπτων δεκάδων χιλιάδων πολιτων και κάποιων πολιτικών αντιπάλων και υπογράμμισε :

Επί Καραμανλή θυμάστε ότι όλοι συμφωνούσαν πως υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ Νόμιμου & Ηθικού;

Επι «ΜΩΥΣΗ» – Κυριακου Μητσοτάκη άλλαξε το δόγμα… Ο ίδιος τώρα ως Πρωθυπουργός μας λέει πως ο,τι είναι νόμιμο μπορει ναναι & λάθος… Και ακόμα είπε πως ότι είναι νόμιμο εάν ο ίδιος κρίνει διαφορετικά … μπορει και να μην εφαρμόζεται η εισαγγελική παραγγελία … Δεν υπάρχει προηγούμενο στον πλανήτη να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη κάποιος μη εκλεγμένος, αλλά διορισμένος για κάτι που ήταν νόμιμο … Ο Μητσοτάκης απο την στιγμή που χαρακτήρισε την τεράστια δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων ως “ολίσθημα” άφησε ανοιχτή την κερκόπορτα της καταπάτησης συνταγματικά κατοχυρωμένων βασικών θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών και μόνον γι’αυτο πρέπει να τον αναγκάσουμε να παραιτηθεί . Είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η παραμονή του στην πρωθυπουργία … Επειδή επί πλέον λοιπόν νομίζει πως το κράτος είναι ο ίδιος πρέπει να πιεστεί να δώσει εξηγήσεις εάν αυτός ιδιωτικοποίησε την Εθνική Ασφάλεια μέσω PREDATOR? Κ αν ναι με ποιον επιχειρηματία στήθηκε το ΣΔΙΤ και ποιος το χρηματοδότησε χοντρά ?

Υ.Γ. Τα γενικόλογα της Κατερινας την κατάντησαν απο πρώτο πολιτη ένα «πλουμιστο» ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΓΩΝΙ Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης εδώ: https://www.facebook.com/NikNikolopoulos/videos/1653838245002913/?d

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.