ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παππάς: «Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στον Κασσελάκη» (live – βίντεο)

Όλες οι εξελίξεις στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ν.Παππάς: «Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στον Κασσελάκη» (live – βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η τέταρτη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Παλαιό Φάληρο με τον Νίκο Παππά να καταφτάνει λίγο μετά τις 10:00 στο κλειστό του Tae Kwon Do. 

«Αν το σώμα αποφασίσει να μην πάμε σε εκλογές, σημαίνει ότι ανανεώνεται η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο Κασσελακη» εκτίμησε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς, μιλώντας με δημοσιογράφους, για να προσθέσει πως «όποια ψηφοφορία γίνει στο συνέδριο να γίνει με κάλπες. Όχι με ανάταση χειρός».

Σημειωτέον ότι η θητεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι τριετής και άρα λήγει το 2026.

Ο Σ.Κασσελάκης θα μιλήσει όπως έχει προαναγγείλει σε λίγη ώρα πρι κλείσει και ξεκινήσει η ψηφοφορία του συνεδρίου.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε live 

Από τις 9:30 μέχρι και τις 12:00 οι τοποθετήσεις των συνέδρων, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, αναμένεται να αρχίσουν οι διαδικασίες των ψηφοφοριών.

Σημειώνεται πως εχθές κατέθεσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του κόμματος η Όλγα Γεροβασίλη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να προτείνει να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες στις 10 Μαρτίου.

11:48

Ακρίτα: Δεν είναι δυνατόν να μπούμε στην παράνοια να ψηφίζουμε κάθε 5 μήνες αρχηγό μέχρι να μην είναι πια ο Κασσελάκης

Σκληρή δυναμική αντιπολίτευση, είμαστε εκεί είμαστε στη Βουλή είμαστε παντού, λέει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

Έχουμε πρόεδρο, με αυτόν θα συνεχίσουμε και θα προχωρήσουμε μπροστά

11:32
Νίνα Κασιμάτη: Εκλογές στις 10 Μαρτίου

«Δεν έπρεπε να τεθεί θέμα ηγεσίας και εκλογών. Το πονάω αυτό το κόμμα για το μεγάλωμα του οποίου έχω και εγώ συμβάλλει ως ιδρυτικό μέλος. Σέβομαι και τιμώ την Όλγα Γεροβασίλη όλα αυτά τα χρόνια της κοινής μας διαδρομής. Έχει δίκιο ο πρόεδρος όταν μιλάει για το καράβι αλλά δεν βουλιάζουμε χωρίς αιτία. Γνώμη μου είναι ότι η Όλγα δεν έπρεπε να εκφράσει τώρα αυτή την ιδιοκτησιακή αρχή. Απαιτούνται καθαρές λύσεις με εκλογές. Ναι, στις 10 Μαρτίου».

11:18

Γιάννης Μπουρνούς: Το κόμμα μας εξέλεξε πρόεδρο πριν 5 μήνες απέναντι σε χορηγούμενο αντίπαλο
 
«Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα ακύρωσε αυτή την κρισιμότατη αποστολή του συνεδρίου. Μπήκαμε σε νέο κύκλο καταστροφικής εσωστρέφειας 100 μέρες πριν τις κάλπες. Το κόμμα μας εξέλεξε πρόεδρο πριν 5 μήνες απέναντι σε χορηγούμενο αντίπαλο που αμέσως μετά προκάλεσε χορηγούμενη διάσπαση» ανέφερε ο Γιάννης Μπουρνούς.

11:13 Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης και σήμερα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Τον υποδέχθηκε ο Θεοχαρόπουλος

11:07 Φλαμπουράρης: Στηρίζω την φίλη μου Όλγα Γεροβασίλη – Μικρές αποδοκιμασίες από τις εξέδρες

Μιλώντας συνήθως σε κρίσιμες στιγμές για το κόμμα, «απέναντί μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη Δεξιά, κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης, εκτιμώντας πως «βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι».

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» σημείωσε ο πρώην Υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα». «Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος τόνισε πως «αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες», «θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου Όλγα» προανήγγειλε ο πρώην Υπουργός, γιατί «πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα Η ΕΜΠΕΙΡΊΑ πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά, τα έχει η Όλγα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.