ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η υπουργοποίηση Χ.Στυλιανίδη φέρνει αναταράξεις στο εσωτερικό της ΝΔ – Έντονες αντιδράσεις (βίντεο)

Η υπουργοποίηση Χ.Στυλιανίδη φέρνει αναταράξεις στο εσωτερικό της ΝΔ – Έντονες αντιδράσεις (βίντεο)

Όπως αποκάλυψε το pronews.gr ο Χρήστος Στυλιανίδης θα είναι η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μια επιλογή που έχει προκαλέσει την οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, καθώς πρόκειται γι’ ακόμη ένα πρόσωπο εκτός ΝΔ αλλά και εκτός ελλαδικού χώρου!

Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα παρά μόνο με το σύστημα Σημίτη και τον Μαργαρίτη Σχοινά, προωθείται έναντι δεκάδων άξιων στελεχών της παράταξης, με προϋπηρεσία μάλιστα σε επιχειρησιακούς ρόλους.

Ένας Κύπριος πολιτικός, πάντως, «αντάξιος» του προφίλ της σημερινής κυβέρνησης: Υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004, αντίπαλος του Τάσσου Παπαδόπουλου, στενές σχέσεις με το ΕΛΙΑΜΕΠ, μέλος της «παρέας της Ύδρας» (θα δούμε σε μελλοντικό σημείωμα ποιοι την αποτελούν) και πάει λέγοντας.

Η στενή προσωπική σχέση που διατηρεί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν και «εναλλακτικό πρωθυπουργό» της Ελλάδας, Μαργαρίτη Σχοινά ήταν καταλυτική για την επιλογή του.

Πραγματικά πιο ταιριαστή προσωπικότητα για την θέση αυτή δεν μπορούσε να βρεθεί. Και μέσα στα «κόλπα» της οικονομικής διαχείρισης των Βρυξελλών είναι. Η Πολιτική Προστασία, έχει πολύ «ψωμί» άλλωστε…

Τι; Γκρινιάζουν οι βουλευτές της ΝΔ; Δεν πειράζει, ξυδάκι. Την επόμενη φορά ας ψηφίσουν δεξιό κόμμα, αν θέλουν «πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.