ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Β.Οικονόμου: «Αδιανόητη συμπεριφορά τα γουχαρίσματα προς τον Κ.Μητσοτάκη»

Β.Οικονόμου: «Αδιανόητη συμπεριφορά τα γουχαρίσματα προς τον Κ.Μητσοτάκη»

Επίθεση στους πολίτες για τα γιουχαρίσματα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, παρόλα αυτά δεν έκανε καμία αναφορά στο σταυροπόδι του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδοκιμάστηκε από μερίδα κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα στη σορό του συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στη Μητρόπολη Αθηνών, χτες το απόγευμα με τον Βασίλη Οικονόμου, να αποδίδει ευθύνες στο ΚΚΕ.

Αναλυτικότερα, ο «γαλάζιος» βουλευτής χαρακτήρισε απρέπειες και αδιανόητη συμπεριφορά τα χθεσινά γουχαρίσματα τόσο προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά και στην ιερότητα της στιγμής, που οι αγανακτισμένοι πολίτες δεν τη σεβάστηκαν.

Έτσι, τόνισε πως το ΚΚΕ που είχε την ευθύνη για τη διοργάνωση και την περιφρούρηση της τελετής, έχει και την ευθύνη για τέτοιες κακές συμπεριφορές, η οποία θα πρέπει να αποδοθεί.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, επεσήμανε πως δεν θα πρέπει να δοθεί άλλη συνέχεια και να «προχωρήσουμε παρακάτω» θέτοντας το ΚΚΕ ως υπεύθυνο για την εξόδιο ακολουθία και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος.

«Αφού υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, κάποιος πρέπει να τα ”ακούσει”. Δεν λέω ότι το ΚΚΕ τα έκανε αυτά» έσπευσε να συμπληρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε πως θα πρέπει «να κρατήσουμε τις μεγάλες στιγμές, όπως έλεγε και ο Μίκης Θεοδωράκης, αυτή είναι η ουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.