Με το καλημέρα σηκώθηκαν και οι τόνοι μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδης και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Αφορμή στάθηκε η ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου με την κ. Καφαντάρη να λέει χαρακτηριστικά: «η απλή αναλογική είναι δίκαιη γιατί έχει να κάνει με την ισοτιμία της ψήφου. Λάθος. Αυτό που αλλάζει είναι τα δικαιώματα της πλειοψηφίας. Δηλαδή, μπορεί ένα κόμμα να πάρει 49% αλλά να είναι όμηρος ενός κόμματος 3%. Αν γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, τότε θα καταλάβει ο κόσμος τι σημαίνει», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο κανάλι και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, θυμήθηκε την αλλαγή του Bonus όταν συνειδητοποίησε ότι όταν γίνουν οι επόμενες εκλογές, θα τις χάσει».

«Πως είστε σίγουρος ότι θα τις χάσει; Θα το δούμε σε τρία χρόνια», απάντησε η κ. Καφαντάρη, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να συνεχίζει σε έντονο ύφος:

«Ούτε από το σπίτι σας δεν θα βγαίνετε σε τρία χρόνια, με αυτά που κάνετε στην Ελλάδα».

«Εντάξει, τώρα μη μας τρομοκρατείτε κιόλας» είπε στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίζει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει γιατί ξέρει ότι είναι 2ος και γιατί καταλαβαίνει ότι αν αυτά που λέει ο κ. Γκάλμπρεϊθ και ο κ. Βαρουφάκης, τα πουν σε εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο επόμενος που θα κληθεί, θα είναι ο Τσίπρας. Άρα λοιπόν, ο Τσίπρας λέει, «πρέπει οπωσδήποτε να με έχουν ανάγκη για τον σχηματισμό της νέας κυβερνήσεως, ώστε να εκβιάσω και να πω, εάν θέλετε τις ψήφους μου, δεν θα κάνετε έρευνα γιατί η Ελλάδα υπέστη 100 δισ. ζημιά το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ”. Άρα, για να σώσει τον εαυτό του θέλει ο Τσίπρας την απλή αναλογική».