Ορισμένες φορές υπάρχουν βλέμματα που τρυπάνε ακόμη και τον φακό του φωτογράφου.

Αυτή είναι η περίπτωση της Αννας Μαρίας Ασημακοπούλου, η οποία ευρισκόμενη στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, το πρωί της Πέμπτης 14 Ιουλίου, έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στην βουλευτή και πρώην υπουργό συνάδελφό της Ντόρα Μπακογιάννη.

Η σκηνή, εκ πρώτης όψεως, εξελίσσεται ομαλά. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει καταλάβει ένα μπροστινό έδρανο και συνομιλεί ευχάριστα με τον βουλευτή Ηρακλείου Γιάννη Κεφαλογιάννη, έχοντας γυρίσει προς το μέρος του. Είναι μερικά λεπτά πριν μπει στην αίθουσα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές έχουν λίγο χρόνο για να ανταλλάξουν μερικά λόγια ή μερικά …δολοφονικά βλέμματα.

Δίπλα στον Γιάννη Κεφαλογιάννη κάθεται η βουλευτής της Β’ Αθηνών Αννα-Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία, για άγνωστο λόγο, λοξοκοιτάει δολοφονικά την πρώην υπουργό. Aκόμη και η πλάγια γκριμάτσα στα χείλη δείχνουν δυσαρέσκεια. Κάποιο σχόλιο της Ντόρας προκάλεσε αυτή τη ματιά;

Οι δύο κυρίες της πολιτικής δεν έχουν προηγούμενα, ενώ στην κούρσα της ηγεσίας στήριξαν, άλλη περισσότερο, άλλη λιγότερο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρόεδρο της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!