Στη μία το μεσημέρι θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πότε η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανα στους δημοσιογράφους υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σήμερα στη Βουλή στη μία το μεσημέρι και θα ανακοινώσει εάν η πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας θα κατατεθεί αμέσως μετά την ψηφοφορία των προαπαιτούμενών σήμερα στις 3 ή αν θα κατατεθεί αύριο το πρωί με την έναρξη της συνεδρίασης στην οποία αναμένεται να ενημερώσει το κοινοβούλιο για τη συμφωνία Ελλάδας ΠΓΔΜ ο Αλέξης Τσίπρας.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι σε κάθε περίπτωση η συζήτηση της πρότασης μομφής να ολοκληρωθεί το Σάββατο το βράδυ προκειμένου την Κυριακή ο πρωθυπουργός να παραστεί στις Πρέσπες στην υπογραφή της συμφωνίας ανάμεσα στους υπουργούς εξωτερικών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είπαν στους δημοσιογράφους ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η διάθεση της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί η συζήτηση ακόμη και το Σάββατο το μεσημέρι. Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία θα ζητήσει η συζήτηση να διαρκέσει μέχρι το Σάββατο το βράδυ προκειμένου τότε να γίνει και η ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ή όχι ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.