ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στην Κρήτη για τετραήμερη περιοδεία ο Ν.Ανδρουλάκης – Πρώτος σταθμός τα Χανιά

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στην Κρήτη για τετραήμερη περιοδεία ο Ν.Ανδρουλάκης – Πρώτος σταθμός τα Χανιά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη (8/5), τετραήμερη περιοδεία στην Κρήτη, με πρώτο σταθμό τα Χανιά.

Ο κ. Ανδρουλάκης στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης θα συναντηθεί  με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο δημοτικό κήπο και θα συνεχιστεί με βόλτα στο κέντρο των Χανίων.

Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Ραμνή Αποκορώνου όπου είναι προγραμματισμένη εκδήλωση για την Εθνική Αντίσταση με αφορμή την επέτειο της λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά το τέλος της παρουσίας του στον Αποκόρωνα ο Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, θα συναντήσει εκπροσώπους των επαγγελματιών, θα μιλήσει με κατοίκους και νέους της πόλης.

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, όπου στις 10.00 το πρωί  θα επισκεφθεί το Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου και στη συνέχεια θα πάει στην πόλη του Ρεθύμνου. Αργότερα θα συναντήσει βουλευτές, υποψηφίους και την Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Μυλοποτάμου και κατόπιν τα Λιβάδια και τα Ζωνιανά, ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει στα Ανώγεια.

Την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στο Λασίθι,   και θα είναι παρών στην κηδεία του Φοίβου Ιωαννίδη, που θα γίνει στη Σητεία, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις και σε άλλες περιοχές του νομού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοδεία – επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο Ηράκλειο με συναντήσεις και επαφές το πρωί στο Αρκαλοχώρι, τον Πύργο και το Ασήμι ενώ το απόγευμα θα δει το δήμαρχο και φορείς του δήμου Γόρτυνας στους Αγίους Δέκα και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα ομιλία στις Μοίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.