ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος στις Σέρρες με οκτώ καταδίκες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος στις Σέρρες με οκτώ καταδίκες για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

To Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου του είχε επιβάλλει ποινή φυλάκισης

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά οκτώ καταδικαστικές αποφάσεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων εκκρεμούσαν σε βάρος ενός νεαρού αλλοδαπού που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις Σέρρες!

Όλες οι καταδίκες προέρχονταν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου, καθώς εκεί είδε διαπράξει τα «βαριά» αδικήματα ο 25χρονος, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που διέταξε να μεταχθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του.

*** Μια 37χρονη Μολδαβή που αναζητούνταν με σήμα της Interpol, αλλά και με ένταλμα σύλληψης του εισαγγελέα Εφετών Λάρισας για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων, εντόπισαν στον Βόλο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της έβαλαν χειροπέδες. Η αλλοδαπή παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου και κρατείται για να μεταχθεί στη Λάρισα και να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή του 17ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών για διακεκριμένες κλοπές εκκρεμούσε σε βάρος ενός 22χρονου Έλληνα που συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λαμίας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.