ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ΝΔ «κατά λάθος» δεν έριξε την κυβέρνηση: «Κάναμε λάθος και ψηφίσαμε “ναι” στο ν/σ της Κυβέρνησης» λένε

Η ΝΔ «κατά λάθος» δεν έριξε την κυβέρνηση: «Κάναμε λάθος και ψηφίσαμε “ναι” στο ν/σ της Κυβέρνησης» λένε

Η Νέα Δημοκρατία “κατα λάθος” δεν έριξε την κυβέρνηση καθώς βουλευτές της ψήφισαν “ναι” στo νομοσχέδιo του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις και ΑΣΕΠ. “Ρήγμα” εμφανίστηκε και στην Ένωση Κεντρώων καθώς δυο εκ των βουλευτών του κόμματος ψήφισαν «παρών».

«Από λάθος υπερψηφίσαμε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνουν οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δικαιολογήσουν το «Ναι» στη ψηφοφορία για τo νομοσχέδιo.

Οι ίδιοι διατείνονται ότι ήθελαν να ψηφίσουν «Όχι»!

Πρόκειται για τους Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο έτερος βουλευτής, Δημήτρης Σταμάτης.

Από τους ανεξάρτητους βουλευτές «ναι» είπαν η Έλενα Κουντουρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Σπύρος Δανέλλης.

Στην Ένωση Κεντρώων ενώ ο Βασίλης Λεβέντης ψήφισε «όχι», δυο εκ των βουλευτών του ο Γιώργος Σαρίδης και ο Δ. Καβαδέλλας ψήφισαν «παρών».

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε η Παναγιώτα Βράντζα.

Οι ΑΝ.ΕΛ καταψήφισαν όπως είχαν προαναγγείλει τα άρθρα 15, 19 και 20 του νομοσχεδίου. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος υπερψήφισε τα άρθρα αυτά.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι Πάνος Καμμένος και Κώστας Ζουράρις.

Είναι απορίας άξιο, πώς αν και έχουν περάσει μήνες από τότε που το σύστημα εγκαταστάθηκε προκειμένου οι βουλευτές να ψηφίζουν με ηλεκτρονικό τρόπο, φαίνεται πως ακόμα “δεν έχουν καταφέρει να μάθουν” το σωστό τρόπο ψηφοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με δεδομένο αυτά που έγιναν στη σημερινή ψηφοφορία μπορεί κανείς να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα όταν κάθε νομοσχέδιο θα ψηφίζεται με ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.