ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο αρχείο η υπόθεση Νοvartis για τον Αντώνη Σαμαρά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο αρχείο η υπόθεση Νοvartis για τον Αντώνη Σαμαρά

Στο αρχείο λόγω έλλειψης στοιχείων η δικογραφία που αφορούσε την υπόθεση Νovartis σε ότι αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν προέκυψε εναντίον τους απολύτως τίποτα από όσα οι προστατευόμενοι μάρτυρες είχαν καταθέσει.

Τις επόμενες ημέρες η Ελένη Τουλουπάκη και οι επίκουροι συνάδελφοί της στην Εισαγγελία Κατά της Διαφθοράς Χρήστος Ντζούρας και Στέλιος Μανώλης θα αποφασίσουν και για τα άλλα 3 πολιτικά πρόσωπα, για τα οποία ο φάκελος παραμένει ακόμα ανοιχτός.

Πρόκειται για τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Σημειώνεται ότι στο αρχείο έχουν ήδη τεθεί οι δικογραφίες για τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Παναγιώτη Πικραμένο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Γιώργο Κουτρουμάνη και εσχάτως τον Μάριο Σαλμά. Στο στάδιο της παροχής εξηγήσεων βρίσκεται η δικογραφία για τον Ανδρέα Λοβέρδο

Μετά την απόφαση της εισαγγελίας Διαφθοράς να αρχειοθετήσει τη δικογραφία για την υπόθεση Novartis που αφορούσε το πρόσωπό του, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Νοβάρτις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει μηνύσεις κατά όλων εκείνων που τον ενέπλεξαν (χωρίς στοιχεία όπως δείχνει το αποτέλεσμα) και έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι είναι αποφασισμένος η έρευνα να φθάσει ως το τέλος για να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ιθύνοντες της επιχείρησης ενοχοποίησης του (όπως από την αρχή δήλωνε).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.