ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η πρώτη φωτογραφία της Νόνης Δούνια μετά την επέμβασή της – Το δυνατό μήνυμα που έστειλε (φωτο)

Η πρώτη φωτογραφία της Νόνης Δούνια μετά την επέμβασή της – Το δυνατό μήνυμα που έστειλε (φωτο)

Όταν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και έχεις βάλει τον πήχη ψηλά, όταν αγαπάς την καθημερινότητά σου ουσιαστικά και δεν είσαι απλά συνεπής αλλά αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις, έχεις μια εσωτερική δύναμη που σε θωρακίζει απέναντι στις αντιξοότητες, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στη διαδρομή σου.

Η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και μετά από δύο εβδομάδες απουσίας επέστρεψε δυναμικά στον στίβο της απαιτητικής καθημερινότητάς της, με χαμόγελο.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας και δυναμισμού.

Φαίνεται ότι η χειρουργική επέμβαση ήταν για την ίδια μια πολύ μικρή παρένθεση.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, επιστρέφω στα καθήκοντα μου υγιής, δυνατή. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον, είναι συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι.Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Πάμε δυνατά! Με χαμόγελο και αισιοδοξία».

https://www.instagram.com/p/B3wYpUVHEqi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix
H φωτογραφία που δημοσίευσε το πρωί του Σαββάτου από την Μαρίνα Φλοίσβου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B3y6CZVHSyy/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.