ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Κ.Κυρανάκης ζητά την κατασκευή μνημείου για τα θύματα της Marfin

Ο Κ.Κυρανάκης ζητά την κατασκευή μνημείου για τα θύματα της Marfin

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ζήτησε να κατασκευαστεί μνημείο για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης στη Marfin στις 5 Μαΐου 2010.

«Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία της Marfin, οι κουκουλοφόροι ένοχοι δεν έχουν τιμωρηθεί για τη δολοφονία του Επαμεινώνδα Τσάκαλη, της Παρασκευής Ζούλια, της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και ενός αγέννητου μωρού, που κάηκαν ζωντανοί μέσα στην τράπεζα, μετά τη ρίψη βόμβας μολότοφ σε αθώους ανθρώπους», σημειώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτησή του, την οποία απευθύνει στους υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη.

«Στο πρόσφατο παρελθόν ακούσαμε μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο τέως πρωθυπουργός, να μην αντιλαμβάνονται «τι κακό έχουν οι μολότοφ», αλλά και να δηλώνουν σε τηλεοπτικά πάνελ ότι δεν θυμούνται να έχει σκοτωθεί κανείς από αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί. Στόχος των κουκουλοφόρων στις 5 Μαΐου 2010 ήταν να αφαιρέσουν ζωές», υπογραμμίζει κ. Κυρανάκης και καλεί τους δύο υπουργούς να ενημερώσουν τη Βουλή εάν «υπάρχει σχεδιασμός εκ μέρους της κυβέρνησης για την ανέγερση μνημείου στη μνήμη των θυμάτων από τον εμπρησμό στην Marfin στις 5 Μαΐου 2010, ως ελάχιστο καθήκον και φόρο τιμής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.