ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Δημοκρατία κατά καθηγητών: «Η ΟΛΜΕ προκαλεί την ελληνική κοινωνία»

Νέα Δημοκρατία κατά καθηγητών: «Η ΟΛΜΕ προκαλεί την ελληνική κοινωνία»

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΟΛΜΕ και το κυβερνών κόμμα.

Στην ΟΛΜΕ και τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στη σημερινή επιστροφή τους στα σχολεία, υπό τις δεδομένες συνθήκες, αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα καλούνται οι εκπαιδευτικοί να επιστρέφουν στα σχολεία, ώστε να προετοιμάσουν και την ασφαλή σταδιακή επιστροφή των μαθητών από τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας.

Η ΟΛΜΕ διαφωνεί με την επιστροφή των εκπαιδευτικών, με φόντο την κρίση με τον κορωνοϊό, και έχει εξαγγείλει για σήμερα τρίωρη στάση εργασίας.

«Η ΟΛΜΕ με τη στάση της προκαλεί την ελληνική κοινωνία και όλους τους δημόσιους & ιδιωτικούς υπαλλήλους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας», έγραψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης σε ανάρτησή του στο Twitter και πρόσθεσε: «Έχοντας τέτοια στάση, πώς θα μιλήσουν στους μαθητές για κοινωνική ευθύνη και υπευθυνότητα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/tasosgaitanis/status/1257944243580125186

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.